2012. február 24., péntek

SZÍNEZD KI ! - Let's Colour It!

Hallottatok már erről a világon átívelő kezdeményezésről?
Ha még nem, most belecsöppentek! A hangulatába legalábbis. :-)

..
Színek nélkül boldogtalanabbak vagyunk. Mindenkinek szüksége van "színvitaminokra". Egyéni mérsékletünktől, lelki alkatunktól függ, mennyire színesítjük magunk körül a világot. Egy dologban azonban egyetérthetünk: a színek javítják életminőségünket.

Néha nem is tudjuk, mitől olyan szürkék a hétköznapok, mitől vagyunk fásultak, aztán amikor elkezdjük kiszínezni magunk körül a világot, rájövünk.
(Valami hasonló lehet most velem is, így hóolvadás után már olyan szürke minden, és nagyon vágyom a színekre, a tavasz első nagyonkék egére, meg a virágokra.)


A Dulux (Coral, Flexa, Lewis, Sadolin... - Akzo Nobel festékek) szinte már küldetésének tekinti a beszürkült, elöregedett, megcsúfult városrészek új életre keltését, szerte a világon. Eddig 228.500 liter festéket adományoztak a célra, több ezer önkéntessel (helyenként közéleti személyiségekkel együtt is) dolgozva, több mint száz helyen a világban tették szebbé, színesebbé, élet-telibbé az ott élő emberek környezetét - és vele a mindennapjaikat.
(tavalyi évben nálunk is lehetett pályázni)



London, UK
Rio De Janeiro, Brazilia
..




..
Rio De Janeiro, Brazília
Walls are Dancing in Paris, Lyon, Marseille, France
Jodhpur, India
Jodhpur, India
Jodhpur, India
Jodhpur, India
Jodhpur, India
Jodhpur, India
..
Paris, France
Sopronban is :-)
ez is Sopron
Istambul, Turkey
Rio De Janeiro, Brazília
Rio De Janeiro, Brazília

Ha tetszett amit láttál, olvastál, csatlakozz a Mokka Mekka Blog közösségéhez itt vagy iratkozz fel a jobb oldalon a blog követői közé!
A barátaidat is érdekelheti! Twitteld, oszd meg!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...