2011. október 13., csütörtök

Eredményhirdetés - jöjjön a '100'-as játék nyertese!

Szeptember elején, amikor egyszer csak százon felülre kúszott a 'kedvelők' száma a Facebookon, hirdettem egy játékot, amibe általatok készített 'bármi' fényképét kellett beküldeni gyerekekkel, vagy kedvenc háziállatotokkal lefotózva.
A játékba valóban bármivel lehetett nevezni, ami saját kivitelezésben valósult meg, a gyerek ruhától kezdve a játékon, ajándéktárgyon, lakberendezési / dekor ötleten keresztül egészen a felújított bútorokig, egyedi falfestésig.

Mint oly sok mindennek, ennek a játéknak is vannak számomra tanulságai.
Először is: sokkal konkrétabb kiírást kell megadnom. A bármi nem elég. Nagyon sokan kérdeztek vissza, hogy tulajdonképpen milyen képeket is várok. Aztán a sok kérdezőből annál kevesebb küldött ténylegesen fotót.
Másodszor: rá kellett jönnöm, hogy az én saját ismerőseim szégyenlősek. Sokukról tudom, micsoda zseniális megoldásokat alkalmaznak, milyen kézügyességük van, de ezt sosem mutatták be a családjukon kívül sehol, és nem pályáztak...valamiféle szerénységből. Vagy azt hitték, nekik nem szól a kiírás?
Harmadszor: hosszabb időintervallumot kell megadnom, és
Negyedszer: sokkal többször kell kommunikálnom és kommunikáltatnom kifelé is a játékot.

Egyelőre 'asszem' ennyi. Persze, lehet, hogy Nektek ennél több észrevételetek is van, hiszen kívülről sokminden még jobban látható. Épp ezért várom az erre irányuló ötleteiteket, javaslataitokat, észrevételeiteket (kommentben).

Érkeztek azért pályázatok, de annyi nem, hogy érdemes lett volna emiatt szavazást indítani, vagy esetleg a Random.org- ot bevetni (pedig nagyon ki akartam már próbálni ;-) )
Így aztán 'családi körben' bocsátottam szavazásra a kérdést, döntöttünk. A döntésben sokat nyomott a latba lányaim hangos és egyöntetű véleménye, és mivel egyiküknek eléggé  Déja Vu-je lehetett (ezért) a LOVAK mindent vittek :-)

A nyertes tehát Gabriella, aki gyönyörű lovakat varrt a gyönyörű lányainak!
Gabriella, a nyereményeddel kapcsolatban keressük egymást!

Köszönöm azoknak, akik résztvettek a játékban, hogy megosztották velünk a fotóikat, bepillantást engedtek kicsit a (nem)mindennapi kreativitásuk titkaiba.
Akik pedig most nem játszottak, remélem, legközelebb bátran jönnek.
Mutassátok meg mit tudtok! :-)



Ha tetszett amit láttál, olvastál, csatlakozz a Mokka Mekka Blog közösségéhez itt.







Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...