2014. augusztus 1., péntek

Hogy mik történtek ... ?! elárulom a titkot!

Asztalt ígértem. Az asztal kész, viszont most már úgy szétkaptuk a házat, hogy nem igazán tudtam hova tenni - nincs még méltó helye. 
Így most nem mutatok asztalt.
Helyette mesélek kicsit. 
Hogy mik voltak itt a szünetelés alatt. Meg, hogy hol voltam, mit csinálok ...
Arra lehet, hogy emlékeztek, hogy nem volt  egyszerű az utolsó babavárás, kényszerpihenőre voltam fogva, ami konkrétan napi 23 óra fekvéssel járt. Szét untam magam. Ezért elkezdtem online mindenféléket tanulni, hogy majd jól hasznosítom a jövőben, lakber- meg blog- meg biznic- ügyben is.
Szuper időszak volt, iszonyú sok dolgot tanultam meg újonnan és még többet tudtam a régi tudásomból fejleszteni. 
Az egészből ami most tényleg fontos, az az, hogy a már meglévő rajztudásom és technikáim mellé megtanultam mindezeket digitális formába önteni vagy digitálisan létrehozni.
Ellentétben a Bébbel, aki az anyatejjel már magába cuppantotta a digitális grafika titkait - nekem felnőtt fejjel, aki az analóg alkotáshoz voltam szokva - nem ment egyik pillanatról a másikra. Naponta új kihívásokkal színesedett az életem, élvezetes és hosszú út ez, de százszor száz százalékig megéri!
Annyira beleszerettem a dologba, hogy nem hagytam magam eltántorítani, és csinálom, csinálom, csinálom ...
Ennek a fejlődésnek ára is van, mégpedig idővel fizetek érte. 
Ezért állítottam le a blogot is, meg más projekteket átmenetileg. Én is 'csak' ember vagyok (az asszony is ;-) ) kifáradok, elfáradok néha - és a gyerekek rovására nem mehetett a dolog. Így van az, hogy most ezt a cikket is fél 11-kor kezdem el este, aztán még éjfélkor rajzolok, tervezek, stb. ... Nem minden nap, de sokszor. Nem panasz. Ilyenkor a legjobb ezeken dolgozni. Nyugi van, fókusz van, szeretem. 
Ezen felül a hajnali órák a kedvenceim, de ugye vagy este, vagy hajnal, együtt nem.


Tehát rajzolok, digitalizálok. Lakás alaprajzokon és berendezési terveken túl grafikákat készítek - vannak szerelem projektek és munkák is köztük. Aztán saját grafikás dizájn-termékeket is tervezek. Meg kiadványokat, logókat, csomagolást ... és még pár dolgot.

Közben felújítunk, én asztalt és falat festek. 
A család? Köszöni, velem együtt jól van, mindenki növöget - az ülőmunkától mondjuk én is, de ez legyen most a legnagyobb bajom ... 


Lassan eljutok arra a pontra, hogy össze tudom kötni ezt a blogot a jelenlegi tevékenységeimmel is. Nagyon sok typo quoteposzter, képeslap, csomagolópapír, scrapbook papír, kreatív papír,  alapanyag stb. készült az évek során, ezek egy része csak digitálisan elérhető, másik része pedig kézzelfoghatóan, papír alapon, és használati tárgyakon is!
Sok egyedi megrendelés mellett kis-szériás nyomatok is készülnek bizonyos darabokból. 


Érdekel, mik ezek? Gyere át az erre fenntartott oldalamra és ha érdekesnek találod, kövesd azt is. Egyelőre ott több a frissítés,  új termék.
Most búcsú. Ezzel a friss konyhámba kikerült poszterrel.

Tsók, folyt köv. :-*

Karla Lina


Keresztszemes és babos kombó - és nagyon igaz !

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...