2011. szeptember 8., csütörtök

KI JÖN JÁTSZANI?

Ez lesz az első játékom a blogban, ezért töprengtem rajta egy darabig.


Végül arra jutottam, hogy két téma biztosan megmozgatja az embereket: a gyerek és a kedvenc állat
Remélem sokmindenki rendelkezik egyikkel, másikkal, vagy mindkettővel. ;-)

A játékban rém egyszerűen részt lehet venni:

1; Küldj fotót és rövid leírást az alábbi két téma egyikében, vagy akár mindkettőben, de témánként maximum 2-t.
A;  mivel ez egy 'nagyjából lakberendezős' blog, küldj olyan fotót, melyen házi kedvenced látható valamely bútorodon. (külföldön egész cikkeket szentelnek az ilyen 'pets on furniture' témáknak <-íme egy link, hogy lásd, mire is gondoltam)
Feltétel, hogy nem csak a hű társ, hanem az elbirtokolt bútordarab is megfelelően látható legyen a képen!

Bgyerekes témában érdekelteknél a gyerkőc valami olyan dologgal szerepeljen a képen, amit saját magad készítettél. Lehet az játék, párna, takaró, dísz, bútor, falfestés, satöbbi...Itt is a valaminek jól láthatónak kell lennie, és fontos, hogy Te csináltad! Az nem fontos, hogy a gyerek a tiéd legyen ;-)

2; Csatlakozz a blog Facebookos rajongótáborához itt.

3; Szeptember 22. után szavazz! Szavazhatsz a sajátodra is, de csak egyszer :-)  Másokéra is csak egyszer. Azt viszont nem tiltja semmi, hogy másokat arra buzdíts, hogy rád szavazzanak.Tehát,

4; Oszd meg a játékot ismerőseiddel!


A képeket a mokkamekka01@gmail.com címre küldheted. Jó minőségű, de 500Kb-nál nem nagyobb képeket várok csatolmányként, és kérlek, a nevedet is tüntesd fel a levélben.
Beküldési határidő 2011. szeptember 20. éjfél. A beküldött fotókat egy-egy Facebook-os albumba fogom rendezni, ahol mindenki megcsodálhatja őket, sőt akiknek tetszik, szavazhatnak rájuk.

A szavazás 2011. szeptember 22-én indul és 30-án éjfélkor zárul.
Mindkét kategóriában a legtöbb szavazatot kapó kép küldője besöpörheti az elismeréseket, és egy-egy  ablak/ajtó támasszal lehet gazdagabb. (Hasonló fenti képen látható nemezelt bohósághoz.) Az első két-két legtöbb szavazatot kapó kép beküldője  pedig kap egy-egy Moire'-rózsát, igény szerint kitűzőnek, hajpántnak, függöny-elkötőnek elkészítve. A színeket Te választhatod ki. Ugyanez az ajándék vár egy szerencsés szavazóra is (ha kreatív is vagy meg szavazol is a végén egy kisebb csokrod is lehet :-) )



GYERTEK JÁTSZANI!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...