2012. január 31., kedd

A mi TÁBLA FALunk - expressz kivitel

Olvashattatok már itt különböző táblákról, falakról, táblafalakról :-)

Mert olyan jó krétázni, nyomot hagyni, firkálni!


Kábé fél éve vettem több csomag a táblafóliát - amikor a csajok szobáját újítottam fel, hogy majd nekik is csinálok valami ilyesmit, aztán jól elraktam a fóliákat, biztos helyre, (ahogy az lenni szokott) majd a feledés 'jótékony' homályába merültek.
Ma akadtam rájuk, gyorsan be is tábláztam az étkezőnk egyik nagy üres falát. Gyerekeknél örülés van!

fal
fólia :-)
fenn a falon...
van egy kis...
...vagy inkább nagyobbacska tábla - a gyerekek örömére

Miért fólia? Mert nagggyon olcsó, az egész felület (100x160cm) nem volt 2eFt, mert ha nem tetszik, vagy megunjuk, simán lehúzhatom,  és mert kábé 10 perc alatt készen volt!

Így csináld: a fóliát vágd méretre, majd jelöld ki a falon a helyét. Kezdd el lehúzni a hátáról a papírt (kb öt centi kezdésnek elég). Illeszd a kezdővonalhoz a fóliát és simítsd a falra. Fogj egy puha rongyot, és miközben húzod le a papírt  a hátoldaláról, körkörös mozdulatokkal nyomkodd a ronggyal a falhoz a fólia ragasztós oldalát. Ha netán nem pontosan vágtad ki, még korrigálhatsz, a falon egy hosszú léc mellett pengével egyenesre tudod vágni.

Nem mellesleg, alkotó kedvű szülők is firkálhatnak, vagy lehet rá a vasárnapi menüt felírni, esetleg to do list-et... vagy bármit.

A képek forrása: MokkaGaléria - azaz a saját képeim - a saját otthonomról. Nem baj, ha megosztod őket, amennyiben a forrást megjelölöd (linkkel) Köszönöm!

Ha tetszett amit láttál, olvastál, csatlakozz a Mokka Mekka Blog közösségéhez itt vagy iratkozz fel a jobb oldalon a blog követői közé! Vagy kövess a twitteren.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...