2011. augusztus 23., kedd

Kis Augusztusi Mediterránium

Nyaraltunk. Mondhatnám, hogy pihentünk, de nem lenne igaz.

Hejj, Galambom...

Harmadik napja próbálom kialudni az aktív vakáció 10 napját.
Nagyjából sikerült, a képeket is szelektáltam erre-arra, bloghoz, satöbbi. Gondoltam lesz egy nyaralós poszt, aztán vissza a rendes kerékvágásba, de nagyon sok képem lett, és megosztottam őket.
Azért is, mert vándorlós vakáció volt, meg mert annyira megosztják önmagukat is ezek a képek. Majd meglátjátok. :-)

Többször voltam én már az Adrián, gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. 'Cukik' a kis óvárosi utcák, szűkös lépcsők, kicsiny ablakok, spaletták, meg az a sok rusztikus / öreg kő. Ezt kedvelem a mediterránban, mert kicsit romantikus, meg én szeretek arra gondolni, milyen lehetett az élet akkor régen ott. Nyilván bennem sokkal klasszabb képek jelennek meg, mint anno a dolgos halászfalusi / kereskedővárosi hétköznapok, de nem baj ;-)
Most viszont tartalmasabbra vágytam, így sokadszorra, és megcéloztam egyenesen a Királynőt. Mármint, az Adria Királynőjét.
DE: most nem róla posztolok.

Aranyhíd
Ezek a képek a jól ismert, kissé viseltes mediterrán romantika jegyében több száz éves házakat mutatnak be - egyfajta nézőpont szerint.Hangulatra fel - aki már járt ott, annak jó nosztalgiázást! Kíváncsi vagyok, ki tudja, hol járunk. Igazán nem nehéz :-)

műemlékvédelem 'veszettül jó' színekkel!

Minden zugban meglepetés!

alibi mosás, turistáknak ;-)
Meseházak.
Azért ez kedves, valljuk be!

...kezek az ablakban?
Girbe-görbe vagy girbe-gurba?

Minden szép, ha "rajta van a fény".

lepedők....megint

Múlt és Régmúlt Idő
Összetartó házak...
majdnem leleplező kép
Na, hol járunk?
(Katus, Moncsa, nem bekiabálni a megoldást.)

A posztban található képek saját tulajdonomat képezik, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatályos! Megosztásuk, felhasználásuk, egyéb közzétételük részben vagy egészben csak az írásos hozzájárulásommal és a forrás pontos megjelölésével lehetséges!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...